Guidebok Gröna Bandet

Pris:
239 kr
Inkl. 6% Moms
Jörgen Johanssons guide, för att "Vandra Gröna Bandet".

Det här är en väldigt speciell guidebok. Funderar du på att vandra Gröna Bandet hittar du mängder med förslag och tips för planering av din egen rutt. Du kan också använda boken för tips om fjällvandringar för några få eller för flera dagar, även om du inte planerar att vandra just Gröna Bandet. Även om du är en van fjällvandrare kan den här boken inspirera till nya upptäckter.

Som anmäld till något av Banden får du 
39 kr rabatt per bok. Välj då varianten Anmäld. 

Guidebok Vandra Gröna Bandet

Pris:
289 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Att färdas genom hela den svenska fjällkedjan är för många en dröm och ett riktigt kraftprov. För tvillingsystrarna och fjällfararna Erika Nilsson-Waara och Linnea Nilsson-Waara blev den drömmen verklighet när de 2016 genomförde Gröna Bandet, en fjällvandring på 138 mil.

Den här boken fungerar som en komplett guide för att genomföra hela eller delar av Gröna Bandet, samt andra kortare eller längre fjällturer. Vidare skildras den populära vandringsleden Kungsleden, som utgör en del av deras färdväg. Systrarna bjuder på personliga upplevelser, varvat med fakta och utbildning. Häng med på deras resa!

Som anmäld till något av Banden får du 54 kr rabatt per bok. Välj då varianten Anmäld.

Märke Vita eller Gröna Bandet

Pris:
70 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Extra märke för dig som redan har genomfört något av Banden, eller för den som klarat av både Vita och Gröna Bandet. För den nya ryggan eller jackan, eller om du har förlorat ditt gamla på något sätt.

(OBS! Kan endast beställas av dig som finns på listan över Genomförda turer.)
 

Hangtag Vita eller Gröna Bandet

Pris:
70 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Hangtag för Bandare på väg
(mått 105 x 30 mm, med nyckelring)

Detta är en symbol för dig som har startat din färd, på väg att genomföra något av Banden. Eller så är det bara ett skönt minne att påminnas om efter din tur.
(OBS. Ej ett bevis för genomförd tur, men för anmälan!)

Från och med Vita & Gröna Bandet 2024 kommer dessa att ingå i anmälningsavgiften och får hämtas upp före eller under turen (plats meddelas senare). Du som tidigare har varit anmäld kan redan nu beställa din här.

 

Nu finns även den engelska versionen,

"Hiking in Sweden – A Walk on the Wild Side",
både som e-bok och tryckt bok. 

Beställ den från Amazon.