Foto: Torkel Ideström. Sverige runt  1997

10-års-jubileum för Fjällfararnas Vita & Gröna band!

1997 skidade Torkel och Annica Ideström svenska fjällkedjan, som en del i expeditionen att runda hela landet. Där och då föddes idén till ett Grönt och ett Vitt band. Först 2009 - för 10 år sedan - var de moget att starta Fjällfararnas Vita & Gröna Band.

Den 13-15 september träffas vi på STF Grövelsjöns Fjällstation för att möta fjällvänner, tura tillsammans, lyssna på föredrag, vinna fina priser i tävlingar, äta gott, få och ge bästa långturs-tipsen eller bara "fjällhänga". En helg för inspiration, kunskap, gemenskap och en massa goa och spännande Band-minnen!

Alla är förstås välkomna! Du som funderar på att göra det, du som har gjort det, du som nästan gjort det eller du som bara tycker det är galet.

Du kommer kunna delta i Band-aktiviteter redan från fredag morgon, men på fredag kväll har vi första gemensamma samlingen. Själva jubileumsmiddagen är på lördag och då kommer vi också att dela ut fina priser och avslöja kommande Band-nyheter. 

De olika boendealternativen som finns för jubileumshelgen hittar du nedan. Du kan dels boka direkt via STF Grövelsjöns hemsida (gäller endast paket 1). Där hittar du också mer information om jubileet. Observera att tältpaketet endast kan bokas via mail till STF Grövelsjön fjällstation (på mailadress grovelsjon@stfturist.se). Önskar du köpa till måltider så behöver middag bokas i förväg. 

Programmet för arrangemanget finns på webben via länken för paket 1. Det är långt ifrån klart, men uppdateras kontinuerligt. OM du känner att du kan och vill bidra med något i arrangemanget - ett föredrag, en tävling eller någon fjällaktivitet - hör av dig till oss! 


Paket 1 : Vita & Gröna Bandet 10 år - STF Grövelsjöns Fjällstation, 13-15/9
Ingår:
Logi på STF Grövelsjön Fjällstation
2 Frukost
2 Lunch / Lunchpaket
2 Middag
Samtliga aktiviteter under arrangemanget

Pris: Från 2.455 kr per person
 
Detta paket bokas online via länken https://www.svenskaturistforeningen.se/aktiviteter/grovelsjon-vita-och-grona-bandet-10-ar/
 
 
Paket 2: Vita & Gröna Bandet 10 år - Tältpaket, 13-15/9
Ingår:
Tillgång till självhushållskök, dusch och toaletter
2 Frukost
2 Lunch/Lunchpaket
2 Middag
Samtliga aktiviteter under arrangemanget
 
Pris: 1.710 kr per person
 
För bokning av tältpaket kontakta STF Grövelsjön Fjällstation via mail: grovelsjon@stfturist.se
 

Paket 3: Vita & Gröna Bandet 10 år -  Aktivitetspass, 13-15/9
Ingår:
Samtliga aktiviteter under arrangemanget. 

Pris: 450 kr
 
Aktivitetspass kan endast köpas på plats vid STF Grövelsjön Fjällstation. 
 

Vi hoppas verkligen vi ses i Grövelsjön 13-15 september! 

Känn dig varmt, varmt välkommen! 

Annica & Torkel Ideström, med Fjällfararjury och STF Grövelsjöns fjällstation